Behandling & priser

Vi tillhandahåller regionsansluten sjukgymnastik enligt landstingstaxa.

BEHANDLING

Vi tillhandahåller landstingsanknuten sjukgymnastik enligt landstingstaxa. Det behövs ingen remiss från läkare för ett besök. Vid smärta och problem i rörelseapparetens funktion är numera sjukgymnaster/fysioterapeuter primära bedömare och därmed första instans.

Första besöket

När Du kommer till oss första gången så gör sjukgymnasten en grundlig undersökning. Ta gärna med Dig ett par shorts/tights eftersom sjukgymnasten kommer göra ett flertal tester för att komma fram till vad som är just Ditt problem. Vi lägger tillsammans upp en aktiv behandlingsplan för just Ditt problem. Aktiv innebär att Du som patient är delaktig och tar eget ansvar. Behandlingen baseras på vetenskap och beprövad erfarenhet.

Priser

Barn/ungdom t.o.m 19 år ……………………… Gratis

Vuxen …………………………………… 200 kr / besök

Frikort gäller

Ett frikort får du när du har betalat avgifter för sammanlagt 1 400 kronor. Frikortet talar om att du inte behöver betala mer under resten av perioden på tolv månader. Du kan använda frikortet i hela landet.

Uteblivet besök utan lämnat återbud ska ersättas med 400:- enligt regionens policy. Detta gäller oavsett om man har frikort eller ej